Marbackan hunajatila toimitusehdot

Marbackan hunajatilan toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot:

- Tuotteiden hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron.

- Tuotteiden kohdalla ilmoitettu paino on nettopaino.

- Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Veloitamme palautuskulut (4,90 €) tuotteiden palautuksesta tai noutamatta jätetyistä tilauksista. Jos alkuperäisen tilauksen summa laskee palautuksen jälkeen toimituskuluvapaan summan alle, veloitamme myös alkuperäisen tilauksen kohdalta hinnaston mukaiset toimituskulut.

- Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 - 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle sähköpostitse.

- Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen.

- Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 040 838 1270

- Toimitukset vain Suomen sisällä. Ulkomaan toimitukset sovittava tapauskohtaisesti.

Toimitusehdot

1. Toimitusaika

Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 - 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Postipaketti/Matkahuolto (max 35 kg)

Lavatoimitukset ja noudot: DB Shenker tai Posti

Nouto liikkeestä - 0,00 €

  • Tilaus haetaan Marbackan hunajatilalta (Marbackantie 65, 07880 Liljendal)
  • Noudettavissa yleensä samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Ei postikuluja.

3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

4. Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Veloitamme palautuskulut (4,90 €) tuotteiden palautuksesta. Jos alkuperäisen tilauksen summa laskee palautuksen jälkeen toimituskuluvapaan summan alle, veloitamme myös alkuperäisen tilauksen kohdalta hinnaston mukaiset toimituskulut. Marbackan hunajatilan hyväksymän reklamaation viallisista tuotteista tai muuten virheellisestä toimituksesta voi palauttaa veloituksetta.

Pyydämme ilmoituksessanne ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahdollisen erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen [email protected] tai soittamalla 040 838 1270. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Pidätämme myös oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

7. Yhteystiedot

Tomas Bruce, Marbackan hunajatila

[email protected], p. 040 838 1270

Marbackantie 65, 07880 Liljendal